Meillä tehdään kaalilaatikkoa, ei niin perinteistä. 

Tätä puolisokin syö, mutta perinteistä ei.


Kaalilaatikko

n 1,5kg kaalia 

800g jauhelihaa

tomaattimurskaa 1 pkt chili ja 1 pkt valkosipuli

200g sultatejuustoa

mausteita, (jauhelihamauste) suola, pippuri

Kuva0413.jpg

Ensin suikaloin kaalin ja laitoin 3 dl vettä ison kattilan pohjalle ja kaalit sinne hautumaan,

Lisäsin tomaattimurskat joukkoon.

Ruskistin jauhelihat ja rippasin hiukan jauhelihamaustetta.

Sekoitin jauhelihat kaali-tomaattimurska seokseen ja lisäsin sulatejuuston- sekoittelin ja laitoin uunvuokaan

Uunin lämpö 175 astetta ja siellä sitten haudutellaan muutama tunti.

jos näyttää kuivuvan kannattaa peittää vaikka foliolla.

Herkullisia hetkiä kaalilaatikon parissa :)

Kuva0415.jpg