Päätin kokeilla porkkanakakkua gluteenittomasti soveltaen.
Tässä ohje:
4 kpl kananmunia
1,5 dl karppisokeria
http://yesdeli.fi/yesdeli-special-import-erytritol.html
500 g porkkansosetta
http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-luomu-porkkanasose-500-g/
1/2 sitruunan mehu
2,5 dl sokerijuurikaskuitua
1 dl kookosjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
kuorrute:
100g tuorejuustoa
1/2 sitruunan raastettu kuori
1dl karppisokeria
pinnalle laiton hiukan strösseleitä
Sokerijuurikaskuidun jauhoin tehosekoittimella jauhoksi
Kananmunat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisätään porkkanasose ja jatketaan vatkausta.
Lisätään sitruunanmenu ja vatkataan .
Sekoita kuivat aineet ja lisää ne vatkaten taikinaan.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle vuoalle.
Minun vuoka on kooltaan 20x30 cm
Uunin lämpötila 200 astetta ja reilusti yli puolituntia-
murenevaa <3
mutta hyvää, namskis.
Kannattaa kokeilla, jos pitää porkkanakakusta, ensin ajattelin pinnalle mantelirouhetta, mutta antoi kivasti väriä nuo Mix strösselit
Kommentit