Keltaisessa puutalossa herättiin aamuun, jonka ensimmäisiin puuhiin kuului lumenluonti :D

Maa hohti valkoisena, sehän sopi hyvin tähän Black Fridayn jälkeiseen aamuun.

Tänä viikonloppuna myös sanotaan pikkujoulukauden alkavan. Myös keltaiseen puutaloon odotetaan pikkujouluvieraita.

On paistettu pikkukinkku suolatusta porsaan ulkofileestä ja tarjolla on myös coctailpiirakoita, savulohisalaattia, patonkia ja levitteitä. Ja makeaksi herkuksi leivoin Sly37 parin ohjeella bataatti brownien. Syömisen jälkeen siirrymme kodalle tunnelmoimaan. Ja jos nälkä yllättää, voi iltapalaksi paistella vielä tulilla makkaraa. Tämä on ollut jo vuosien ajan perinteenä, toivottavasti jatkuu vielä kauan.

IMG_20161126_140941.jpg

Tässä ohje jonka parini lähetti, minä tuplasin tämän, halusin reilun annoksen. Tuo Stevian määrä hiukan ihmetytti, ja laitoin sitten 1 dl, koko purkissakaan ei ole kuin 40g.

IMG_20161126_100008.jpg

Uuniin menossa.

IMG_20161126_103231.jpg

Kippasin tämän samaan tapaan kuin kääretortunkin, hiukan halkesi. mutta vaikka ohje oli tuplattu ei minulla kovin muhkeaa tästä tullut. Mietinkin tuota kananmunien vatkausta, olisikohan pitänyt vatkata oikein kunnolla vaahdoksi.

Leikkasin pohjan 4 osaan, koska päätinkin tehdä tuorejuustokuorrutteella tästä 2 kerroksen browniet :D

IMG_20161126_134405.jpg

Siinäpä sitä nyt herkkua on. Perus tuorejuustokuorrute: tomusokeri, tuorejuusto ja voi. Laitoin appelsiiniesanssia muutaman tipan ja sain kuorrutteeseen hyvän maun.

IMG_20161126_134349.jpg

Täytyy kyllä ihmetellä tuota makeutta, jonka bataatti tähän tuo!

IMG_20161126_134429.jpg

Tätä voin tehdä toistekkin!