Keltaisen puutalon keittiössä paisteltiin taas ketogeenisesti.

Monesti mietin kuinka helppo munakasrulla on tehdä ja sopii illanistujaisiin tai vaikka ihan lounaaksi, niinkuin nyt meillä se valmistui.

Käykö muille niin että ihmettelee miksi ei ole aiemmin tehnyt, on vaan miettinyt? Niin helppoa ja maukasta. Ja munakasrullaan saa vaihtelua mausteilla ja täytteillä.

IMG_20180921_114530.jpg

Valmista tuli, ja maukasta.

IMG_20180921_114550.jpg

Uunissa munakas näytti hyvinkin kraateriselta :D

Tässäpä ohje:

Munakas

6 kpl munia

250g kermarahkaa

1tl suolaa

ripaus pippuria

Vatkaa munat ja kermarahka sähkövatkaimella sekaisin, lisää suola ja pippuri. 

Laita 225 asteiseen uuniin n. 20 min. 

Valmista sillä aikaa täyte.

Täyte

400g hirvenjauhelihaa, tai jotain muuta mieleistäsi ainesta.

pieni pala purjoa tai sipulia kuutioina

sulatejuustoa muutama ruokalusikallinen

juustoraastetta n. 100g

Mausteita makusi mukaan.

Itse suosin vahvoja mausteita, koska munakas itsessään on niin miedon makuinen.

Ruskista jauheliha ja sipui, lisää sulatejuusto sekaan. Mausta mieleiseksesi.

Kumoa munakas toiselle leivinpaperille, laita jauhelihaseos päälle ja ripsuttele juustoraaste jauhelihaseoksen päälle. 

Rullaa leivinpaperin avulla rullalle, halutessasi voit laittaa vielä munakasrullan päälle juustoraastetta ja laittaa hetkeksi uuniin, että juusto sulaa ja saa hiukan väriä.

Sitten vaan nautitaan :D

IMG_20180921_114545.jpg