Keltaisessa puutalossa paisteltiin taas ketogeenisesti, tällä kertaa kokeilussa kinkkupiirakka.

Pohjan ohje löytyy DietDoctorin sivuilta.

IMG_20181121_110407.jpg

Lämmitä uuni 175 asteiseksi.

Valmista pohja:

180ml/100g mantelijauhoja

60ml/35g seesaminsiemeniä

60ml/kookosjauhoja

1rkl psyllium jauhetta

1tl leivinjauhetta

hyppysellinen suolaa

3rkl oliiviöljyä tai kookosöljyä

1 muna

60ml vettä

Sekoita kaikki aineet ja vatkaa niin kauan että taikina on kiinteää.

Minun piirakkavuoka on n. 20 cm halk. ja tähän riitti tämä pohja oikein hyvin.

Esipaista pohjaa 10-15 min.

IMG_20181121_095210.jpg

Täytteen sovelsin itse.

Kinkkua suikaloituna 250g

250g raejuustoa

3kananmunaa

n. 1dl turkkilaistaYugurttia

ripaus suolaa

sekoita täytteen ainekset ja lisää ne piiraspohjan päälle,

n. 150g juustoraastetta vielä pinnalle.

IMG_20181121_100510.jpg

Ohjeessa oli että paistetaan 30-40 min. minun piirani oli n. 1h uunissa, ennen kuin juusto rupesi kullastumaan.

IMG_20181121_110604.jpg

Hyvää tuli, namskis.

Ravintoarvot 1/8

Hiilihydraatit 3g

Rasvat 26g

Proteiinit 24g

Kalorit 355kcal