Taas on puoli vuotta vierähtänyt. Minne ajalla on kiire?

Keltaisessa puutalossa ollaan oltu terveinä, eikä koronatartuntaa ole ollut lähipiirissäkään. Alkutalvi toi kuitenkin muutoksia elämään suruviestien muodossa. Äitini menehtyi syövän uuvuttamana 15.11.2020. Olimme juuri saaneet suruviestin äidin siskon menehtymisestä 13.11. Elämän rajallisuus on läsnä joka hetkessä, emme vaan sitä tahdo huomata, ennen kuin se kosketta läheltä. 

IMG_20201129_090332_459.jpg

Äidin siunaustilaisuus vietettiin 28.11.2020 Ristikankaan kappelissa. Tilaisuus oli kaunis ja ohjelma noudatti sovittua kaavaa.

Korona vuosi on varmasti kuluttanut meitä kaikkia. Emme ole voineet liikkua vapaasti matkustellen, vaan jokainen on joutunut luopumaan hiukan omasta vapaudestaan. Keltaisessa puutalossakin harmiteltiin, kun lastenlasten kanssa suunniteltua Kreikan matkaa jouduttiin siirtämään, nyt toiveissa olisi matkustaa toukokuussa 2021. Saa nähdä kuinka tämä onnistuu.

Joulu saapui kuitenkin Keltaiseen puutaloon kaikesta huolimatta aivan perinteiseen tapaan. Keittiöstä leijaili jouluinen maustekakkujen tuoksu. Paistoin perinteisiä piimäkakkuja, taatelikakkuja ja muutaman vegaanin maustekakun, joihin käytin Plantin vanilija jogurttia. Aattona aamupäivällä perhe kokoontui joulupuurolle. Kyllähän se on joululaulun sanoin vilinää, vilsketta, helinää ja helskettä, Ja aivan ihanaa sellaista!

IMG_20201219_090529.jpg

Keltaisesta puutalosta lähetetään Hyvän Joulun toivotukset ympäri maailmaa! Toivotaan että vuosi 2021 tuo meille terveyttä ja onnea!