Raejuustopannariin löytyy ohjetta jos minkälaista. Keltaisen puutalon jääkaapissa, takimmaisessa nurkassa, kökötti raejuustopurkki. Raejuusto oli jo muutaman päivän vanhentunut jääkaapissa. Ajattelin, ettei sitä passaa heittää menemään, jotenkin sitä voisi jalostaa. Olen aiemmin tehnyt tällä ohjeella pannarin. Tällä kertaa laitoin 400g purkin raejuustoa, 3 kpl kananmunia, 1 dl kaurajaujoja ja ropsauksen suolaa. Jos haluaa, voi makeutta laittaa taikinaan haluamallaan tavalla. Ai niin, ja 1 rkl rasvaa laitoin myös. Sekoitin sauvasekottimella raejuuston ja munat, jauhot sekoitin vispilällä. 200 asteisessa uunissa n. 40 min. Ja ei ku ääntä kohti. 

IMG_20210310_171830.jpg

Pannarista tuli sopivan paksuinen, oikeastaan ohuehko, mutta kaikin tavoin onnistunut tekele. Ei jäänyt yhtään palasta ylimääräistä.