Keltaisessa puutalossa valmistaudutaan vappuun.
Vappujuomaksi tein inkiväärisimaa, jonka ohjeita on putkahdellut esiin somessa.
Meillä sima valmistettiin Clipperin Luomu Sitruuna & Inkivääri teestä.
Mittasin kattilaan 1,5l vettä kiehumaan, lisäsin 6 teepussia ja annoin hautua n. 10 min, poistin pussit teehauteesta.
Lisäsin 325g Erythrit "sokeritonta sokeria" ja 2 rkl kookossokeria. Sekoitin, että sokerit liukeni hyvin.
Lisäsin 1,5l kylmää vettä. Olin pessyt 2 sitruunaa hyvin harjalla ja pilkkonut viipaleiksi ja lisäsin ne simaseokseen
varmistelin ettei seos ole liian kuumaan ja ripsuttelin kuivahiivaa pintaan, varmaan 1/3 pussia.
Annoin tekeytyä huoneenlämmössä n. vuorokauden.
Siivilöin ja pullotin, lisäsin pulloihin 1 tl kookossokeria ja muutaman rusinan ja laitoin viileään käymään.
Nyt odotellaan että valmistuu :)
Kommentit