Sateisen päivän päätteeksi päätettiin Keltaisessa puutalossa leipoa lämpimäisiä.

Uusi, Juhlakierros on jo alkanut, mutta edelliseltä kierrokseltakin löytyy vielä kokeiltavia reseptejä.

Kaapissa oli SLY 39 kierroksen toukokuun paketista paljastunut Myllärin gluteeniton kaurapala-aines pussi

IMG_20170804_163217.jpg

Olin saanut Sly39 pariltani ihanan leivin/keittiöliinan. Taikina kohoaa mukavasti liinan alla.

IMG_20170804_163007.jpg

Tein pussin kyljessä olleella ohjeella, lisätään vain hiiva ja vesi. Annetaan kohota tai levätä n. 60 minuuttia.

IMG_20170804_180001.jpg

Kaurajauohoja tarvittiin avuksi.

IMG_20170804_180021.jpg

Tein suoraan pellille ja leikkasin  viillot taikinaan, vielä pistot haarukalla ja 25 minuutin ajaksi 225 asteiseen uuniin, ripsasin vielä kaurahiutaleitakin pintaan koristeeksi.

IMG_20170804_185750.jpg

Ahh, ihanan makuista!

IMG_20170804_193930.jpg

Ihana iltapala kerrassaan!