20220818_160618.jpg

Hei ja ihanaa syksyä teille kaikille keltaisen puutalon vieraille. Ainakin osa puutalon tuttavistaa muistaa, että emäntä yrittää saada nuoruudessa aloittamansa lukion päätökseen ja yo-tutkinnon myös. Nyt ollaan jo aika loppusuoralla, perjantaina 16.9.-22 osallistun pitkän englannin kokeeseen. Voin kyllä sanoa, että hiukan jännittää. 

Alunalkaen en ollut olleenkaan varma osallistunko kirjoituksiin, mutta niin vain asiat johtavat toisesta seuraavan ja tosiaan nyt on sitä enkkua vaille valmiina tuo yo-tutkinto. Lukion puolella viimeinen ruotsin kurssi menossa ja sillekin takaraja häämöttää, sillä se on jätettävä arvioitavaksi viimeistään 15.10. -22.

Kaiken kaikkiaan matka on ollut antoisa, ja toivon saavani enkun kokeen läpi, mutta jos ei, niin keväällä sitten uusitaan :D

Tuntuu etten aikoihin ole pohtinut mitään muuta kuin noita koulujuttuja, ja kas kummaa tänään tupsahti mieleen, että olisko jo korkea aika tehdä oma hapanjuuri ja leipoa viikottain se kiireetön leipä keltaiseen puutaloon isännän ja emännän herkuteltavaksi. Onko teillä vinkkejä hyvän hapanjuuren valmistukseen ja tietenkin löytyykö ihanaa herkkuleivän ohjetta myös?

Aivoja lepuuttaakseni päätin tehdä Alize Puffy langasta sormeilemalla torkkupeiton. Muistan lukeneeni jostain, että käsillä tekeminen ja samalla opiskeltavan aineen kuunteleminen, auttaa asian sisäistämisessä, I hope so!

 

20220831_192904.jpg

Lenkki lenkiltä peitto alkoi valmistua

20220901_202059.jpg

Tässä peitto valmiina. 10 kerää käytin tähän lenkkilankaa.

Kiitos vierailusta, nähdään taas!