Sly Tammikuun teemana on terveellinen leipä, minäkin sain pakettini jo postiin, takarajaa hipoen!
Toipuminen leikkauksesta on ollut reipasta, mutta leipominen ei oikein ole innostanut.
Uuden Vuoden vaihdetta juhlistettiin puolison kanssa kotona muutamalla lasillisella ja SLY29 parini lähettämällä ohjeella valmistetuilla ruisnapeilla.
Nämä oli kyllä herkullisia!
Tässäpä ohje teillekin-
Silli-perunasalaatti-ruisnapit
16 suupalaa
16 ruisnappia
5 keitettyä keskikokoista perunaa
1 pieni punasipuli silputtuna
200g ranskankermaa
1 tl sinappia
1 dl tillisilppua
mustapippuria myllystä
1 tl fariinisokeria
1 dl silliä silputtuna
2 keitettyä kananmunaa silputtuna
Koristeeksi tilliä
Asettele ruisnapit tarjoiluvadille
Kuori perunat ja kuutio ne tasakokoisiksi kuutioiksi. Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita ne kulhossa keskenään.
Sekoita ranskankerma, sinappi, tillisilppu, mustapippuri ja fariinisokeri. Lisää Kastike perunoiden ja sipulin joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon sillisilppu. Tarkista maku.
Lusikoi täyte ruisnappien pinnalle, ripottele annosten päälle silputtua keitettyä munaa, koristele tillillä.
Tarkkaavaisimmat huomaavat että mie laitoin kananmunasilpunkin samaan seokseen. Kerkesin ne sinne kipata, eikä niitä sieltä enää saanut pois :)
Kommentit