SalainenLeivontaYstävä ringin 32. kierros on käynnistynyt ja minäkin taas mukana, taidan olla koukusssa.

Keltaisen puutalon emännän puhelimeen tuli viesti: pakettisi on noudettavissa... mutta olikin hiukan kaukana, n.18 km päässä :) SLY parini oli vahingossa valinnut väärän S-marketin, kiireessä sattuu onneksi muillekin, eikä vain minulle. Paketin nouto vain hiukan viivästyi. Olin lähdössa koiranäyttelyyn Joensuuhun, niin ajattelin samalla reissulla hakea myös paketin ohi ajaessani. Mutta niinkuin yleensä tilanteet muuttuu ja lähdinkin junalla. Niinpä sitten tänä aamuna ajelin hakemaan pakettia, olinhan sitä jo kovasti haikaillutkin .

Sly-parini kortti, houkuttaa kesäiselle eväsretkelle :)

Kuva0764.jpg

Paketista löytyi ohjeet Elokuun aiheen mukaisesti kolmioleipiin, lohi- ja broilertäytteellä. Löytyi myös ohje vaaleaan vuokaleipään ja gluteenittomaan vuokaleipään. Rakas parini, kysyit vieläkö noudatan gluteenitonta ruokavaliota. No sekin on jo menneen kesän heiniä, yritän nyt keskittyä saavutettujen linjojen säilyttämiseen :)

Lisäksi oli ohjeita wrappeihin: broiler- liha ja fetakasvis.

Kuva0763.jpg

Paketista löytyi myös mehua eväsretkelle, kahvijuomaa minulle :) ja hunajaa taikinan makeuttajaksi. Hunaja makeuttaa myös ihanasti maustamatonta rahkaa, kannattaa kokeilla.

Kuva0760.jpg

Eväsretkellä tarvitaan tietenkin myös servettejä ja eväspusseihin on hyvä pakata kolmioleivät.

Kuva0762.jpg

"Sokerina" pohjalla oli DIP-MIX Aurinkotomaatti ja sirotepurkki.Kuva0761.jpg

Tässä paketti juuri avattuna

Kuva0759.jpg

Kiitos Salainen leivontaystäväni, kaikesta näkee, että ajatus on ollut mukana. Joulu tuli taas elokuussakin!