Keltaisessa puutalossa on pizzamaanantai. Sain Sly-pariltani mielenkiintoisen ohjeen erillaiseen pizzapohjaan.

IMG_20170313_173238.jpg

Valmista!

IMG_20170313_164916.jpg

Pohja tekeytyi hyvin

IMG_20170313_170243.jpg

Laitoin hieman tomaattipyrettä ja sulatejuustoa pohjan pinnalle

IMG_20170313_170653.jpg

Porsaan ulkofilettä kuutioina, tonnikalapurkin jämät ja pikkutomaatteja

IMG_20170313_170950.jpg

Pizzamaustetta ja juustoraaste pinnalle ja uuniin.

IMG_20170313_173539.jpg

Herkku!

Pohja on gluteeniton 

tässä ohje:

3 rkl pellavarouhetta tai chiansiemeniä

1 dl vettä

1,5 dl kookosjauhoja

2 rkl psylliumkuitujauhetta

1 tl leivinjauhetta

1 dl oliiviöljyä

2 dl vettä 

hyppysellinen suolaa

 

Laita pellavarouhe tai chiansiemenet geeliytymään veteen muutamaksi minuutiksi. Sekoita kuivat aineet kulhossa, kaada sekaan öljy ja vesi. sekoita kaikki sekaisin ja anna turvota n. 2 min. Painele taikina ohueksi pohjaksi leivinpaperilla suojatulle pellille. Esipaista pohjaa n. 6 min. Täytä mieleisilläsi täytteillä ja paista vielä noin 12 min.

Minä käytin uunin lämpötilana 250 astetta.

Oikein oli makoisaa, niinkuin pizzan kuuluukin.